​À la carte

met aanpassingen

Op maat

 vanaf € 140,00 *

€ 80,00

Prijsindicatie Ontwerpen

* Voor een fysieke drukproef wordt er een meerprijs van € 10,00 gerekend.

** Prijs wordt bepaald aan de hand van het ontwerp en is pas definitief bij goedkeuren van offerte.

Voor elk budget kan je bij Wonderwerp terecht voor een mooi ontwerp.

De prijs omvat een digitale proefdruk met 1 aanpassingsronde en het definitieve digitale ontwerp*. Heb je gekozen voor een eigen drukker, dan krijg je digitaal alle bronbestanden waarmee je zelf op pad kan gaan. Laat je ook het drukken aan ons over, dan handelen we na het goedkeuren van het definitieve ontwerp ook al de rest af.

À la carte: Je kiest een kaart uit de collectie. Enkel de naam en de tekst wordt nog aangepast.

Met aanpassingen: Net niet gevonden wat je zocht bij de ontwerpen à la carte? Wens je toch een ander kleurenpalet, een ander silhouette of een ander lettertype? Beperkte aanpassingen zijn mogelijk.

Op maat: Je legt je wensen voor en op basis hiervan wordt er een persoonlijk ontwerp op maat gemaakt.

€ 60,00

Basis

Deluxe

Spéciale

offerte*

per stuk - € 1,45

vanaf 100 stuks

Prijsindicatie Drukkosten

* Wij vragen steeds een offerte op maat aan bij speciale wensen voor drukwerk. Let op dat dit vaak een arbeidsintensief proces is dat de drukkosten laat oplopen.

Standaard kiezen we voor kaarten met een formaat A6 (postkaart), en een mooie maar kwalitatieve gerecycleerde papiersoort. Ook het gebruikte kraftpapier en grijsboard karton draagt het FSC-label. 

De prijs wordt per stuk bepaald, en geldt vanaf 100 kaarten. Wanneer je minder dan 100 stuks bestelt, dan wordt de prijs herberekend. Omdat hetzelfde drukprocédé voor minder kaarten wordt opgestart, kan dit een hogere stukprijs betekenen.

De prijs voor drukkosten omvat alles, van het drukken tot het leveren op het gevraagde adres. Hou er rekening mee dat Deluxe en Spéciale kaarten een ander drukproces vragen, en dat hierdoor ook de levertijd iets langer is.

Basis: tweezijdige kleurdruk, drukken met wit

Deluxe: foliedruk (goud-zilver-koper-rosé goud), laserstansen

Spéciale: letterpress, blinddruk, kleur op snee, gevouwen kaarten, stansen etc.

per stuk - € 0,95

vanaf 100 stuks

Sluitzegels

Stempels

Andere

Op vraag*

vanaf € 30,00*

Prijsindicatie Extra's

* Voor extra wensen werken we steeds een offerte op maat uit.

Je kan de stijl van je kaartjes doortrekken in je presentatie, bedankjes, doopsuiker e.a.

Ook voor deze extra's kan je bij Wonderwerp terecht.

Ronde sluitzegels: Leuk om doosjes, zakjes of enveloppen een extra touch te geven. Te verkrijgen in een meerkleurendruk of met foliedruk. Deze zijn beschikbaar in verschillende formaten.

Stempels: Een stempel met de naam of het ontwerp van je kaartje. Leuk om zelf aan de slag te gaan voor het verder uitwerken van je concept. Ook stempels zijn te verkrijgen in verschillende vormen en formaten.

Andere: Op zoek naar stickers voor flesjes, labels, preegstempels, presentatiemateriaal, of een leidraad naar een compleet concept? U vraagt, wij draaien.

vanaf € 0,45 per stuk*